BETCENTER FUTSAL LEAGUE - 10E SPEELDAG

Dit weekend stonden er 4 wedstrijden op het programma. La Squadra Mouscron ontving met Pibo Bilzen de hekkensluiter. Mouscron begon sterk aan de wedstrijd met enkele mooie acties. Na 8 minuten werd Simoens alleen voor doel gezet,  maar stuitte op Lambeets die uitpakte met een goeie save. Greco volgde goed en tikte de rebound binnen. Twee minuten later zorgde Greco vanop de stip voor de 2-0. Pibo Bilzen kwam terug in de wedstrijd en voetbalde goed mee, dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Dochez. In de tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en duurde het tot de 33’ste minuut tot Ferreira de verlossende 3-1 fraai binnen schoot.

Krijnen Malle kreeg FT Charleroi op bezoek. Al na 1 minuut kwam de thuisploeg op voorsprong  maar direct na de openingstreffer zorgde Charleroi voor de gelijkmaker. Charleroi nam de wedstrijd over en op slag van rust tikte Gomes het derde doelpunt voor de bezoekers binnen. De tweede helft had nog enkele mooie doelpunten in petto wat resulteerde in een 3-6 overwinning voor de bezoekers.

De overige twee wedstrijden zaten vol met doelpunten. Futsal My-cars Chatelet hield na een spektakelstuk met 13 doelpunten de 3 punten thuis tegen Real Elmos Hasselt en Sporting Anderlecht Futsal nam de 3 punten mee naar Brussel na een klinkende 2-9 zege tegen Eisden-dorp.